IQ New Transformation

Anex, büyüme yolculuğunun tamamı için tasarlanmış bir bebek arabası olan IQ'yu iftiharla takdim eder

Bir ebeveyn olarak, bir sonraki adımda ne için hazırlanmanız gerekeceğini asla bilemezsiniz, fakat IQ ile her zaman hazır olursunuz

Gelecek belirsiz olsa bile, IQ buna çoktan hazırlanmıştır. Ailenizin ve çocuğunuzun sürekli değişen ihtiyaçlarına uyum sağlaması adına yapılandırmaları karıştırın ve eşleştirin.

daha fazla bilgi edin
IQ New Transformation
IQ New Transformation IQ New Transformation

Aralarından seçim yapabileceğiniz iki tekerlek seti ile, ister parkta bir yürüyüş isterse de günlük koşuşturmalar için olsun, her türlü maceraya hazırsınız

Yumuşak, hafif ve aşınmaya dayanıklı PU tekerlekler, uzun ömür ve esneklik için tasarlanmıştır ve hava dolu tüplerle uğraşmadan sorunsuz sürüş sağlar; kolay bakım ve kazara hasar görme riski yoktur.

IQ New Transformation

Ekipmana gerek yok - sadece birkaç tıklamayla uçuşa geçmeye hazırsınız

daha fazla bilgi edin

İlk aile tatiline çıkma zamanınız geldiğinde, IQ ebeveynlerin iskeleti zahmetsizce daraltmasına ve bebek arabasını sadece 3 dakika içinde hafif bir bebek arabasına dönüştürmesini mümkün kılar.

Ağırlığı 10 kg'ın altında olan IQ, her modülüyle seyahati kolaylaştırır. Her iki yönde de iskelet ile kolayca katlanabilen katlanabilir portbebe ve koltuk ünitesine sahiptir.

Ailenizin ihtiyacı ne olursa olsun, IQ çocuğunuza tüm çocukluğu boyunca hitap etmek için hazırdır.

See also

Anex ile bizi izlemeye devam edin