By clicking you will agree to our cookie policy

Copiii nu încetează vreodată să ne inspire cu emoțiile lor pline de veselie. Este în regulă pentru ei să-și strângă în brațe toată ziua jucăriile preferate sau să mănânce doar paste pentru că este cea mai grozavă mâncare din lume. Copiii sunt sinceri, și, ne dorim să le păstrăm starea aceasta de bucurie în noul nostru cărucior.

Așa cum o idee strălucită apare în mintea unui copil, așa și Anex Air-Z se poate adapta oricărei situații.

Acest cărucior este unul pentru călătorie, dar în același timp este și un cărucior cu landou. Unitatea de scaun reversibilă poate fi ușor comutată în modul landou fără accesorii sau instrumente suplimentare. Pur și simplu: Anex Air-Z poate crește împreună cu bebelușul tău.

Putem afirma că am creat un cărucior care se transformă pentru viața modernă de oraș, dar mai bine am spune că Air-Z este perfect pentru a bea un smoothie în el. Pentru a amesteca orice sau pentru a dormi. Pentru orice scenariu posibil în numele copilăriei. 

As a brand created for babies and parents, we cannot continue our businesses in a country whose troops are shelling civilian cities. It goes against our team's values and human rights. At the moment we have decided to pause our shipments to Russia.

Choose your location