Anex Air-Z

Anex Air-Z se combin─â perfect cu orice ocazie. Scaunul reversibil poate fi transformat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n pozi╚Ťia lie-flat (orizontal─â) f─âr─â alte instrumente sau accesorii suplimentare. Pe scurt: Anex Air-Z cre╚Öte odat─â cu copilul t─âu. Se potrive╚Öte perfect tuturor scenariilor din copil─ârie.

9 culori

/Blush

+2 specials

Caracteristici

Air-Z dispune de toate dot─ârile de care ave╚Ťi nevoie, oriunde a╚Ťi porni. Conceput pentru c─âl─âtorii, acest c─ârucior poate fi folosit de la na╚Ötere. 
 

Depliere rapid─â. Dup─â deblocarea butonului pliere/ depliere, c─âruciorul poate fi deschis dintr-o singur─â mi╚Öcare. Verifica╚Ťi ├«ntotdeauna c─â scaunul este bine fixat.

Switch mode. Scaunul poate fi ajustat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n pozi╚Ťia orizontal─â, cu fa╚Ťa spre p─ârinte. Potrivit de la na╚Ötere p├ón─â la 22 de kg.

Easy care. Tapi╚Ťeria se scoate ╚Öi se cur─â╚Ť─â u╚Öor, ca tu s─â ai un c─ârucior func╚Ťional ╚Öi mereu cochet.

Perna ├«n form─â de U. Acest accesoriu, care ofer─â o sus╚Ťinere delicat─â pentru g├ótul ╚Öi c─âpu╚Ťul bebelu╚Öului t─âu, este inclus acum ├«n setul de baz─â.

Ajust─âri ale sp─âtarului ╚Öi a suportului pentru picioare. Pute╚Ťi alege o ├«n─âl╚Ťime confortabil─â individual─â precum ╚Öi pozi╚Ťia culcat.

Copertină mare. Copertina acoperă complet copilul și, așadar, îl protejează de ploaie, vânt sau alte surprize.

Rotirea la 360 de grade a ro╚Ťilor din fa╚Ť─â. Acest lucru face plimb─ârile mai confortabile ╚Öi permit c─âruciorului s─â dep─â╚Öeasc─â eventualele obstacole ap─ârute pe drum.

Absorb╚Ťie a ╚Öocului. Amortizoarele func╚Ťioneaz─â simultan pe ro╚Ťile frontale ╚Öi pe ro╚Ťile din spate, oferindu-v─â plimb─âri line.

Fold & Go. U╚Öurin╚Ťa cu care se pliaz─â c─âruciorul Air-Z ├«╚Ťi permite s─â-l transpor╚Ťi doar prinz├óndu-l de m├óner, f─âr─â nicio mi╚Öcare ├«n plus.

Certificări, Premii și laboratoare

C─ârucioarele noastre sunt testate ╚Öi certificate conform standardelor Europene. Ele ├«ntrunesc cerin╚Ťele de siguran╚Ť─â, stabilitate ╚Öi durabilitate, lucruri dovedite de numeroasele premii interna╚Ťionale. Air-Z se conformeaz─â noului standard EN1888:2018-1&2 ╚Öi este creat pentru copii cu o greutate de p├ón─â la 22 kg (p├ón─â la v├órsta de 4 ani).

  • Certific─âri, Premii ╚Öi laboratoare Award 1
  • Certific─âri, Premii ╚Öi laboratoare Award 2
  • Certific─âri, Premii ╚Öi laboratoare Award 3
  • strollers for toddlers
  • stroller for kids
  • Foldable Pushchair
  • umbrella strollers
  • jogging stroller
  • carucior de vara
  • carucior vara copii

Greutate, dimensiuni externe și interne

C─ârucior Anex
Switch mode Anex
Cadru pliat cu unitate de scaun Anex
Dimensiuni interioare Anex

Con╚Ťinutul pachetului

Face╚Ťi clic pe produs pentru o imagine detaliat─â
Cadru
Anvelope f─âr─â aer
Punga de cumparaturi
Unitatea de scaun
Pern─â
Bar─â de protec╚Ťie

Specifica╚Ťii tehnice

X-Lock
X-Lock

C─âruciorul vine la pachet cu un sistem automatizat de protec╚Ťie ├«mpotriva deplierii accidentale a cadrului.

Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi
Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi

Sistemul inovativ de respingere a pic─âturilor de ap─â previne penetrarea ╚Ťes─âturii ╚Öi tehnologia UV 50, blocheaz─â 98% din ac╚Ťiunea razelor de soare.

Comfy stop
Comfy stop

Sistemul ergonomic de frânar este activat și dezactivat prin simpla apăsare a pedalei.

Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â
Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â

Sistemul asigur─â ata╚Öarea / deta╚Öarea u╚Öoar─â a b─ârii de protec╚Ťie cu o singur─â m├ón─â.

Leanair
Leanair

Sp─âtarul scaunului poate fi transformat complet pentru a permite aerului s─â circule ├«n interior. Copertina generoas─â protejeaz─â de razele directe ale soarelui, iar ventila╚Ťia asigur─â accesul la aer proasp─ât.

Switch mode
Switch mode

Scaunul poate fi ajustat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n pozi╚Ťia orizontal─â, cu fa╚Ťa spre p─ârinte. Potrivit de la na╚Ötere p├ón─â la 22 de kg.

Travel size
Travel size

Datorit─â u╚Öurin╚Ťei ( c├ónt─âre╚Öte doar 6 kg) ╚Öi dimeniunsiunilor sale compacte, este un c─ârucior foarte convenabil pe care s─â-l iei cu tine peste tot, ├«n orice c─âl─âtorie.