Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

Натхненна чудесами світу: нова колекція кольорів Air-Z

Вирушайте в подорож крізь світи з нашою останньою колекцією кольорів Air-Z, натхненною дивами планети

Ми вважаємо, що кожна прогулянка з вашим малятком повинна бути пригодою, і наші нові кольори втілюють в життя це почуття дива та хвилювання. 

Як краса гір, Omega у своєму легкому сіро-бежевому відтінку випромінює бездоганну елегантність та впевненість, надаючи кожній прогулянці відчуття подорожі у саме серце природи.

Дізнатись більше
Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection
Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

З новою колекцією кольорів, кожна прогулянка з малюком стає можливістю досліджувати світ разом

Nebula, як теплі обійми пісків пустелі з привабливим теплим бежевим відтінком, викликає відчуття затишку та спокою, нагадуючи нескінченні простори сонячних дюн.

І Аврора, симфонія ніжних пастельних зелених відтінків, які танцюють, мов кольори Північного сяйва. Завдяки своїм м'якими відтінками, Аврора приносить відчуття спокою кожній прогулянці, перетворюючи навіть найпростіші миті в дорогоцінні спогади.

Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

Стильні прогулянки мрії та безтурботності

Дізнатись більше

Air-Z - ваша легка коляска від народження, з лежачим положенням лицем до батьків для найменших та простим складанням, даруючи впевненість безкомпромісних пригод. 

Дивіться також

child with laptop

Слідкуйте за Anex