IQ New Transformation

Anex prezintă modelul IQ, un cărucior conceput pentru întreaga aventură a copilăriei

Ca părinte, nu știi niciodată la ce să te aștepți, dar cu IQ, ești întotdeauna pregătit

Chiar și atunci când viitorul este incert, modelul IQ este întotdeauna echipat de aventură. Combinați și potriviți diferite opțiuni pentru a vă adapta la nevoile în continuă schimbare ale familiei și copilului dumneavoastră.

află mai multe
IQ New Transformation
IQ New Transformation IQ New Transformation

Cu două seturi de roți din care puteți alege, sunteți pregătit pentru orice aventură, fie că este vorba de o plimbare în parc sau de îndeplinirea unor sarcini

Roțile moi, ușoare și rezistente la uzură din material PU sunt concepute pentru durabilitate și flexibilitate, asigurând plimbări fără probleme, fără grija de a face pană - întreținere ușoară și niciun risc de deteriorare accidentală.

IQ New Transformation

Nu este nevoie de niciun accesoriu suplimentar - doar câteva clicuri și sunteți gata să îmbarcați în avion

află mai multe

Când este timpul pentru prima vacanță de familie, modelul IQ permite părinților să îngusteze fără efort cadrul și să transforme căruciorul 2în1 într-un cărucior sport ușor în doar 3 minute.

Cântărind sub 10 kg, căruciorul IQ este ușor de transportat în orice configurație. Conține un landou pliabil și o unitate de scaun care poate fi ușor pliată împreună cu cadrul în ambele direcții.

Indiferent de nevoile familiei tale, căruciorul IQ este acolo pentru a satisface nevoile copilului tău de-a lungul întregii sale copilării.

See also

Rămâi cu Anex