By clicking you will agree to our cookie policy

Familiile vin în diferite forme și dimensiuni. Chiar dacă copiii nu au același zâmbet sau aceiași ochi ca părinții lor, aceștia formează totuși o familie. Anex face din creșterea copiilor un lucru minunat. De aceea susținem adopția ca una dintre cele mai bune modalități de a deveni părinți minunați.  

Feyaza și Robert au vorbit despre adopție la a doua lor întâlnire. Feyaza s-a născut în Africa de Sud și în adolescență a făcut voluntariat la un orfelinat SIDA. Robert a fost detașat de FIFA, îmbunătățind cu ajutorul fotbalului viața copiilor din Africa. Aceste experiențe, printre altele, au consolidat cu adevărat decizia lor de a-și face o familie prin adopție.

Feyaza și Robert nu știau ce i-au atras exact la profilurile lui Demi și Destiny, deoarece nu existau informații de identificare. Cu toate acestea, ceva i-a făcut să-și dorească mai multe detalii despre aceste fete. La început, Feyaza și Robert se simțeau ca și cum ar fi avut grijă de copiii altcuiva. A fost puțin ciudat să audă cuvintele „Mami” și „Tati”. Dar după ce s-au întâlnit cu fetele în casa asistenților maternali, Feyaza și Robert au fost absolut impresionați și abia așteptau să le aducă acasă. 

Este foarte greu să ne imaginăm că această familie fericită a depășit multe provocări împreună. Au fost momente în care Demi și Destiny nu puteau dormi. Erau stresate și se trezeau la fiecare oră, uneori cu terori nocturne. Au fost dificultăți în ceea ce privește abilitățile de vorbire ale fetelor. Pur și simplu nu puteau vorbi prea mult. Cu toate acestea, Feyaza și Robert au urmat un stil de creștere terapeutic, folosind modelul PACE (Jovialitate, Acceptare, Curiozitate și Empatie) care permite părinților și copilului să se conecteze și, de asemenea, oferă copilului sentimentul de siguranță. Modelul PACE, alături de MULTE îmbrățișări, i-a transformat pe copii în persoane grijulii, amabile și amuzante, care aduc numai bucurie atunci când se află în preajmă.

 Sfat din partea familiei Khan-Hillier:

„Fiecare familie are momente grele și momente distractive. Fiți pregătiți pentru faptul că viața pe care o oferiți copiilor voștri va fi mai presus de tot ceea ce au experimentat vreodată. Îi veți însoți într-o lume nouă, îi veți îndruma. Nu uitați niciodată de această responsabilitate.”

Dragi părinți, multe branduri se confruntă, în prezent, cu o criză a transportului global din cauza pandemiei generată de Covid19. De aceea, vă rugăm să plasați comenzile mai devreme pentru a fi siguri că produsele favorite Anex vor ajunge într-un timp cât mai scurt.

Choose your location