By clicking you will agree to our cookie policy

Achiziționarea unui cărucior este precum respectarea unei promisiuni. O promisiune de confort pentru un bebeluș și un sprijin uriaș pentru părinți. Ne dorim să începi fără ezitare, să înveți primii pași fără grijă. Fii convinsă: căruciorul Anex te va sprijini în cel mai bun mod cu putință.

Începând cu 01 Iulie 2021, modelele Ouant, e/type, m/type and l/type vin cu o garanție de 3 ani. O poți activa online de oriunde fără a fi nevoie să te deplasezi la magazin. Primii doi ani de garanție sunt asigurați în momentul achiziționării, iar al treilea an-după înregistrare, accesând acest link.  Accesează linkul în termen de 3 luni de la data achiziționării căruciorului, devenind parte din familia ta, și te vei bucura de încă un an, adăugat garanției de 2 ani.

Perioada de garanție stagnează pe durata serviciilor de mentenanță a căruciorului tău. Aceasta va începe să curgă, din nou, când vă este returnat căruciorul. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați pagina Garanție.

 În timp ce bebelușul se va bucura de dragostea ta, Anex se va ocupa de restul.

Dragi părinți, multe branduri se confruntă, în prezent, cu o criză a transportului global din cauza pandemiei generată de Covid19. De aceea, vă rugăm să plasați comenzile mai devreme pentru a fi siguri că produsele favorite Anex vor ajunge într-un timp cât mai scurt.

Choose your location