Anex e/type

Stilul ╚Öi comoditatea sunt menite s─â mearg─â bine ├«mpreun─â. Anex e/type v─â ofer─â o combina╚Ťie echilibrat─â de elegan╚Ť─â ╚Öi practicalitate. Senza╚Ťia materialului similar cu pielea ├«n nuan╚Ťe luxuriante, v─â va face s─â ie╚Öi╚Ťi ├«n eviden╚Ť─â pe strad─â ├«n timp ce ave╚Ťi orice specifica╚Ťie v-a╚Ťi putea dori sau de care a╚Ťi putea avea nevoie la un c─ârucior.

10 culori

/Soul

+5 specials

Caracteristici

Caracteristica principal─â a c─ârucioarelor e/type o reprezint─â u╚Öurin╚Ťa folosirii de c─âtre p─ârin╚Ťi, precum ╚Öi gradul de confort ╚Öi de siguran╚Ť─â pe care ├«l ofer─â bebelu╚Öului. Astfel, cu acest c─ârucior plimb─ârile pe variate trasee, indiferent de teren, vor constitui o adev─ârat─â pl─âcere.

Deta╚Öarea u╚Öoar─â a landoului. Ap─âsa╚Ťi butoanele pentru a scoate landoul. Sistemul de memorie al adaptoarelor va ╚Ťine butoanele ap─âsate p├ón─â c├ónd ridica╚Ťi landoul.

Spa╚Ťiu confortabil pentru somn. Nou-n─âscu╚Ťii vor dormi lini╚Öti╚Ťi ├«n spa╚Ťiul de 79├Ś35├Ś17 cm.

Butoane cu memorie. Sistemul de memorie a butoanelor asigur─â confort ├«n cazul ├«n care trebuie s─â corecta╚Ťi pozi╚Ťia copertinei cu o singur─â m├ón─â.

Pozi╚Ťie pentru nou-n─âscu╚Ťi. Unitatea scaunului poate fi folosit─â ├«nc─â de la na╚Ötere, datorit─â func╚Ťiei sp─âtarului de a se l─âsa pe spate.

Ajust─âri ale sp─âtarului ╚Öi a suportului pentru picioare. Pute╚Ťi alege o ├«n─âl╚Ťime confortabil─â individual─â precum ╚Öi pozi╚Ťia culcat.

Cadru pliabil. Cadrul poate fi pliat ├«mpreun─â cu scaunul, a╚Öadar nu trebuie s─â v─â mai face╚Ťi griji cu privire la portabilitate sau la nevoia de spa╚Ťiu suplimentar.

M├óner multifunc╚Ťional. Datorit─â designului ergonomic, dispune de 9 pozi╚Ťii ale m├ónerelor, potrivite pentru persoane de ├«n─âl╚Ťimi diferite.

Tripl─â-absorb╚Ťie a ╚Öocului. Amortizoarele func╚Ťioneaz─â simultan pe ro╚Ťile frontale, ro╚Ťile din spate, precum ╚Öi pe cadru, oferind o deplasare lin─â ╚Öi manevrabilitate de top.

Rotirea la 360 de grade a ro╚Ťilor din fa╚Ť─â. Acest lucru face plimb─ârile mai confortabile ╚Öi permit c─âruciorului s─â dep─â╚Öeasc─â eventualele obstacole ap─ârute pe drum.

Click-to-go. Conexiunea ro╚Ťilor cu un singur clic asigur─â instalarea sau scoatere rapid─â a ro╚Ťilor.

Breathing System. C─âruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigur─â ventilare dedesubt, ├«n interiorul saltelei ╚Öi ├«n gluga landoului, ├«n suportul pentru picioare ╚Öi gluga unit─â╚Ťii de scaun.

Basket+. Func╚Ťionalitatea co╚Öului ofer─â op╚Ťiunea de cre╚Ötere a capacit─â╚Ťii sale: sarcina maxim─â de 5kg. Co╚Öul+ poate fi folosit ├«n modul complet deschis. 

Copertină mare. Copertina acoperă complet copilul și, așadar, îl protejează de ploaie, vânt sau alte surprize.

Premii&Certificate

C─ârucioarele noastre au fost testate ╚Öi certificate conform standardelor europene. Am fost premia╚Ťi tocmai fiindc─â muncim din greu ╚Öi resepct─âm cerin╚Ťe stricte de siguran╚Ť─â, stabilitate ╚Öi durabilitate. Modelul e/type este conform cu noile standarde EN1888:2018 ╚Öi este conceput pentru bebelu╚Öi ╚Öi copii de p├ón─â la 22 kg (p├ón─â la v├órsat de 4 ani).

 • Premii&Certificate Award 1
 • Premii&Certificate Award 2
 • Premii&Certificate Award 3
 • Premii&Certificate Award 4
 • Premii&Certificate Award 5
 • Premii&Certificate Award 6
 • Premii&Certificate Award 7
 • compact stroller
 • child strollers
 • baby pram stroller
 • strollers for newborns
 • carucior piele ecologica
 • carucioare copil
 • carucior copi

Greutate, dimensiuni pe exterior și pe interior

C─ârucior cu landou Anex
C─ârucior cu unitate de scaun Anex
Dimensiuni interior landou Anex
Dimensiuni interior scaun Anex
Cadru pliat cu unitate de scaun Anex

Con╚Ťinutul pachetului

Face╚Ťi clic pe produs pentru o imagine detaliat─â
Cadru
Landou cu saltea
Unitatea de scaun
Anvelope f─âr─â aer
Hus─â de ploaie
Plas─â ├«mpotriva ╚Ť├ón╚Ťarilor
Protec╚Ťie picioru╚Öe pentru scaun
Protec╚Ťie picioru╚Öe pentru landou
Punga de cumparaturi
Rucsac

Specifica╚Ťii Tehnice

Anti-wobble
Anti-wobble

Un sistem anti-cl─âtinare previne vibra╚Ťia ro╚Ťilor ├«n timpul mi╚Öc─ârii ╚Öi asigur─â parcurgerea lin─â ╚Öi dreapt─â a drumului.

X-Lock
X-Lock

C─âruciorul vine la pachet cu un sistem automatizat de protec╚Ťie ├«mpotriva deplierii accidentale a cadrului.

Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi
Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi

Sistemul inovativ de respingere a pic─âturilor de ap─â previne penetrarea ╚Ťes─âturii ╚Öi tehnologia UV 50, blocheaz─â 98% din ac╚Ťiunea razelor de soare.

Breathing System
Breathing System

C─âruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigur─â ventilare dedesubt, ├«n interiorul saltelei ╚Öi ├«n gluga landoului, ├«n suportul pentru picioare ╚Öi gluga unit─â╚Ťii de scaun.

Comfy stop
Comfy stop

Sistemul ergonomic de frânar este activat și dezactivat prin simpla apăsare a pedalei.

Ro╚Ťi Air-free
Ro╚Ťi Air-free

Ro╚Ťi elastice din poliuretan, rezistente la uzur─â. Nu au valv─â, ceea ce elimin─â necesitatea de a le umfla sau riscul de deteriorare accidental─â. 
 

Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â
Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â

Sistemul asigur─â ata╚Öarea / deta╚Öarea u╚Öoar─â a b─ârii de protec╚Ťie cu o singur─â m├ón─â.

Easy lock
Easy lock

Sistemul de blocare din fa╚Ť─â ├«╚Ťi permite s─â p─âstrezi ro╚Ťile ├«ntr-o singur─â pozi╚Ťie prin simpla atingere a butonului.

Saltea cu ventila╚Ťie
Saltea cu ventila╚Ťie

Moale ╚Öi pl─âcut─â la atingere. Confec╚Ťionat─â dintr-un material Air Mesh elastic, care ├«╚Öi modific─â forma conform pozi╚Ťiei copilului. Spuma din interior con╚Ťine canale de aer pentru o ventila╚Ťie mai bun─â. Toate materialele folosite sunt prietenoase cu pielea bebelu╚Öului.