Anex e/type

Stilul și comoditatea sunt menite să meargă bine împreună. Anex e/type vă oferă o combinație echilibrată de eleganță și practicalitate. Senzația materialului similar cu pielea în nuanțe luxuriante, vă va face să ieșiți în evidență pe stradă în timp ce aveți orice specificație v-ați putea dori sau de care ați putea avea nevoie la un cărucior.

Caracteristici

Caracteristica principală a cărucioarelor e/type o reprezintă ușurința folosirii de către părinți, precum și gradul de confort și de siguranță pe care îl oferă bebelușului. Astfel, cu acest cărucior plimbările pe variate trasee, indiferent de teren, vor constitui o adevărată plăcere.

Detașarea ușoară a landoului. Apăsați butoanele pentru a scoate landoul. Sistemul de memorie al adaptoarelor va ține butoanele apăsate până când ridicați landoul.

Spațiu confortabil pentru somn. Nou-născuții vor dormi liniștiți în spațiul de 79×35×17 cm.

Butoane cu memorie. Sistemul de memorie a butoanelor asigură confort în cazul în care trebuie să corectați poziția copertinei cu o singură mână.

Poziție pentru nou-născuți. Unitatea scaunului poate fi folosită încă de la naștere, datorită funcției spătarului de a se lăsa pe spate.

Ajustări ale spătarului și a suportului pentru picioare. Puteți alege o înălțime confortabilă individuală precum și poziția culcat.

Cadru pliabil. Cadrul poate fi pliat împreună cu scaunul, așadar nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la portabilitate sau la nevoia de spațiu suplimentar.

Mâner multifuncțional. Datorită designului ergonomic, dispune de 9 poziții ale mânerelor, potrivite pentru persoane de înălțimi diferite.

Triplă-absorbție a șocului. Amortizoarele funcționează simultan pe roțile frontale, roțile din spate, precum și pe cadru, oferind o deplasare lină și manevrabilitate de top.

Rotirea la 360 de grade a roților din față. Acest lucru face plimbările mai confortabile și permit căruciorului să depășească eventualele obstacole apărute pe drum.

Click-to-go. Conexiunea roților cu un singur clic asigură instalarea sau scoatere rapidă a roților.

Breathing System. Căruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigură ventilare dedesubt, în interiorul saltelei și în gluga landoului, în suportul pentru picioare și gluga unității de scaun.

Basket+. Funcționalitatea coșului oferă opțiunea de creștere a capacității sale: sarcina maximă de 5kg. Coșul+ poate fi folosit în modul complet deschis. 

Copertină mare. Copertina acoperă complet copilul și, așadar, îl protejează de ploaie, vânt sau alte surprize.

Greutate, dimensiuni pe exterior și pe interior

Cărucior cu landou Anex
Cărucior cu unitate de scaun Anex
Dimensiuni interior landou Anex
Dimensiuni interior scaun Anex
Cadru Anex

Conținutul pachetului

Faceți clic pe produs pentru o imagine detaliată
Cadru
Landou cu saltea
Unitatea de scaun
Anvelope fără aer
Husă de ploaie
Plasă împotriva țânțarilor
Protecție piciorușe pentru scaun
Protecție piciorușe pentru landou
Punga de cumparaturi
Rucsac

Specificații Tehnice

Anti-wobble
Anti-wobble

Un sistem anti-clătinare previne vibrația roților în timpul mișcării și asigură parcurgerea lină și dreaptă a drumului.

X-Lock
X-Lock

Căruciorul vine la pachet cu un sistem automatizat de protecție împotriva deplierii accidentale a cadrului.

Protecția asigurată de țesături
Protecția asigurată de țesături

Sistemul inovativ de respingere a picăturilor de apă previne penetrarea țesăturii și tehnologia UV 50, blochează 98% din acțiunea razelor de soare.

Breathing System
Breathing System

Căruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigură ventilare dedesubt, în interiorul saltelei și în gluga landoului, în suportul pentru picioare și gluga unității de scaun.

Comfy stop
Comfy stop

Sistemul ergonomic de frânar este activat și dezactivat prin simpla apăsare a pedalei.

Roți Air-free
Roți Air-free

Roți elastice din poliuretan, rezistente la uzură. Nu au valvă, ceea ce elimină necesitatea de a le umfla sau riscul de deteriorare accidentală. 
 

Bară de protecție detașabilă
Bară de protecție detașabilă

Sistemul asigură atașarea / detașarea ușoară a bării de protecție cu o singură mână.

Easy lock
Easy lock

Sistemul de blocare din față îți permite să păstrezi roțile într-o singură poziție prin simpla atingere a butonului.

Saltea cu ventilație
Saltea cu ventilație

Moale și plăcută la atingere. Confecționată dintr-un material Air Mesh elastic, care își modifică forma conform poziției copilului. Spuma din interior conține canale de aer pentru o ventilație mai bună. Toate materialele folosite sunt prietenoase cu pielea bebelușului. 
 

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența

Află mai multe