Sustainable Comfort in Anex Strollers: The Benefits of Sorona Material

Еко комфорт у колясках Anex

Переваги матеріалу Sorona

Піклуватися про планету означає піклуватися про майбутнє свого малюка. Ми віримо, що з першого дня дитина повинна бути оточена природними матеріалами, корисними для нас і доброзичливими до нашої планети.

Дотримуючись цієї ідеї, ми додали повністю натуральний матеріал Sorona в наші матраци в моделях IQ, Mev та Eli, пропонуючи сучасним батькам екологічний вибір. Однак, що таке Sorona?

Sorona — це матеріал, отриманий із кукурудзи. Будучи екологічним та багатим на антибактеріальні властивості, він стає безпечним вибором для немовлят із першого дня. Його відмінне відновлення гарантує, що матрац зберігає свою форму та підтримку, утворюючи довготривалий комфорт. Надзвичайна еластичність і пружність Sorona означають, що матрац адаптується до рухів вашої дитини, ніжно обіймаючи її під час сну.

Повітропроникність матеріалу Sorona забезпечує легку прохолоду та сухість вашої дитини, запобігаючи дискомфорту в жаркі дні. А якщо трапиться випадковість, матрац можна прати, що полегшує догляд за ним.

Матрац Sorona є прикладом нашого прагнення до екологічно свідомого життя. Спокійних прогулянок, з упевненістю, що ваш малюк міцно спить на матраці, настільки ж ніжному до планети, як і до його шкіри.

 

Коляски Anex
Sustainable Comfort in Anex Strollers: The Benefits of Sorona Material
Sustainable Comfort in Anex Strollers: The Benefits of Sorona Material

Слідкуйте за Anex