Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

Inspirisana svetskim čudima: Nova Air-Z kolekcija boja

Krenite na putovanje kroz svetove uz našu najnoviju Air-Z kolekciju boja, inspirisanu čudima planete

Verujemo da svaka šetnja sa vašim mališanom treba da bude avantura, a naše nove boje donose taj osećaj čuđenja i uzbuđenja u život. 

Kao lepota planina, Omega u svojoj suptilnoj sivo-bež nijansi odiše bezvremenskom elegancijom i samopouzdanjem, čineći da svaki izlazak izgleda kao putovanje u srce prirode.

Otkrij više
Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection
Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

Sa novom kolekcijom boja, svaka šetnja postaje prilika da istražite svet sa svojim mališanom pored vas

Nebula, topli zagrljaj pustinjskog peska sa svojom privlačnom toplom bež nijansom, izaziva osećaj udobnosti i spokoja, podsećajući na beskrajne delove suncem obasjanih dina. 

A tu je i Aurora, simfonija mekih pastelno zelenih tonova koji plešu kao boje severnog svetla. Svojim nežnim nijansama i šarmom, Aurora unosi osećaj spokoja u svaku šetnju, pretvarajući čak i najjednostavnije trenutke u drage uspomene.

Inspired by wonders of the world: New Air-Z color collection

Elegantne šetnje iz snova i spokojstva.

Otkrij više

Air-Z - vaša lagana kolica od rođenja, sa režimom prekidača za najmanje i lakim sklapanjem za roditelje, osiguravajući da nikada ne morate da pravite kompromise u avanturama.

Vidi takođe

Ostanite u toku sa Anex-om