Anex l/type

M├ónerul telescopic ╚Öi dubla ventilare a landoului - acestea sunt doar dou─â din cele peste 20 de func╚Ťii Anex l/type. Acest model este ideal pentru p─ârin╚Ťii c─ârora le pas─â de func╚Ťionalitate ╚Öi utilitate. Anex l/type este dotat cu un co╚Ö mare cu o capacitate de 5 kg, a╚Öadar nu trebuie s─â face╚Ťi niciun compromis de la lucrurile pe care vre╚Ťi s─â le lua╚Ťi cu dvs.

Caracteristici

C─âruciorul l/type le ofer─â p─ârin╚Ťilor tot ce au nevoie pentru via╚Ťa cu un bebelu╚Ö.

Absorb╚Ťie a ╚Öocului. Amortizoarele func╚Ťioneaz─â simultan pe ro╚Ťile frontale ╚Öi pe ro╚Ťile din spate, oferindu-v─â plimb─âri line.

Deta╚Öarea u╚Öoar─â a landoului. Ap─âsa╚Ťi butoanele pentru a scoate landoul. Sistemul de memorie al adaptoarelor va ╚Ťine butoanele ap─âsate p├ón─â c├ónd ridica╚Ťi landoul.

Lapcot. Landoul poate fi scos cu u╚Öurin╚Ť─â din cadru ╚Öi pliat ├«ntr-o m─ârime compact─â de: 85Đů43Đů23 cm. 

Spa╚Ťiu confortabil pentru somn. Nou-n─âscu╚Ťii vor dormi lini╚Öti╚Ťi ├«n spa╚Ťiul de 77├Ś33├Ś19 cm.

Dubla ventilare a p─âtu╚Ťului. C─âruciorul este dotat cu ventila╚Ťie ├«n partea frontal─â a landoului ╚Öi pe copertina acestuia. Aceste dou─â p─âr╚Ťi pot fi folosite simultan sau separat. 

Copertină mare. Copertina acoperă complet copilul și, așadar, îl protejează de ploaie, vânt sau alte surprize.

Pozi╚Ťie pentru nou-n─âscu╚Ťi. Unitatea scaunului poate fi folosit─â ├«nc─â de la na╚Ötere, datorit─â func╚Ťiei sp─âtarului de a se l─âsa pe spate.

Ajust─âri ale sp─âtarului ╚Öi a suportului pentru picioare. Pute╚Ťi alege o ├«n─âl╚Ťime confortabil─â individual─â precum ╚Öi pozi╚Ťia culcat.

Basket+. Func╚Ťionalitatea co╚Öului ofer─â op╚Ťiunea de cre╚Ötere a capacit─â╚Ťii sale: sarcina maxim─â de 5kg. Co╚Öul+ poate fi folosit ├«n modul complet deschis. 

Rotirea la 360 de grade a ro╚Ťilor din fa╚Ť─â. Acest lucru face plimb─ârile mai confortabile ╚Öi permit c─âruciorului s─â dep─â╚Öeasc─â eventualele obstacole ap─ârute pe drum.

Space saver. Cadrul poate fi pliat odat─â cu ╚Öezutul ├«n ambele direc╚Ťii. M─ârimea c─âruciorului pliat este ideal─â pentru orice ma╚Öin─â.

M├óner telescopic. M├ónerul din material ce imit─â pielea ╚Öi ajustabil ├«n ├«n─âl╚Ťime, face mersul cu c─âruciorul mai confortabil pentru p─ârin╚Ťii de ├«n─âl╚Ťimi diferite.
 

Premii&Certificate

C─ârucioarele noastre au fost testate ╚Öi certificate conform standardelor europene. Am fost premia╚Ťi tocmai fiindc─â muncim din greu ╚Öi resepct─âm cerin╚Ťe stricte de siguran╚Ť─â, stabilitate ╚Öi durabilitate. Modelul I/type este conform cu noile standarde EN1888:2018 ╚Öi este conceput pentru bebelu╚Öi ╚Öi copii de p├ón─â la 22 kg (p├ón─â la v├órsat de 4 ani).

EN 1888-1:2018 / EN 1888-2:2018

EN 1466:2014 / AC:2015

  • Premii&Certificate Award 1
  • Premii&Certificate Award 2
  • Premii&Certificate Award 3
  • baby stroller
  • newborn stroller
  • universal pushchair
  • landou textil
  • carucior 2in1
  • carucioare 2in1
  • carucior 2 in 1

Greutate, dimensiuni pe exterior și pe interior

C─ârucior cu landou Anex
C─ârucior cu unitate de scaun Anex
Dimensiuni interior landou Anex
Dimensiuni interior scaun Anex
Cadru pliat cu unitate de scaun Anex

Con╚Ťinutul pachetului

Face╚Ťi clic pe produs pentru o imagine detaliat─â
Cadru
Anvelope f─âr─â aer
Landou cu saltea
Coș pentru cadru
Hus─â de ploaie
Plas─â ├«mpotriva ╚Ť├ón╚Ťarilor
Unitate de scaun

Specifica╚Ťii Tehnice

X-Lock
X-Lock

C─âruciorul vine la pachet cu un sistem automatizat de protec╚Ťie ├«mpotriva deplierii accidentale a cadrului.

Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi
Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi

Sistemul inovativ de respingere a pic─âturilor de ap─â previne penetrarea ╚Ťes─âturii ╚Öi tehnologia UV 50, blocheaz─â 98% din ac╚Ťiunea razelor de soare.

Comfy stop
Comfy stop

Sistemul ergonomic de frânar este activat și dezactivat prin simpla apăsare a pedalei.

Ro╚Ťi Air-free
Ro╚Ťi Air-free

Ro╚Ťi elastice din poliuretan, rezistente la uzur─â. Nu au valv─â, ceea ce elimin─â necesitatea de a le umfla sau riscul de deteriorare accidental─â. 
 

Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â
Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â

Sistemul asigur─â ata╚Öarea / deta╚Öarea u╚Öoar─â a b─ârii de protec╚Ťie cu o singur─â m├ón─â.

Mâner telescopic
Mâner telescopic

M├ónerul din material ce imit─â pielea ╚Öi ajustabil ├«n ├«n─âl╚Ťime, face mersul cu c─âruciorul mai confortabil pentru p─ârin╚Ťii de ├«n─âl╚Ťimi diferite. 
 

Space saver
Space saver

Cadrul poate fi pliat odat─â cu ╚Öezutul ├«n ambele direc╚Ťii. M─ârimea c─âruciorului pliat este ideal─â pentru orice ma╚Öin─â.