Anex m/type PRO

Uita╚Ťi de clasicele c─ârucioare din plastic. Anex m/type PRO revolu╚Ťioneaz─â lumea c─ârucioarelor. Acest model este creat cu g├óndul la un concept inteligent de mod─â, recunosc├ónd importan╚Ťa materialelor de calitate ╚Öi prietenoase cu mediul. Modelul este ├«mbun─ât─â╚Ťit cu ajutorul materialului inovativ EPP (Polipropilen─â Expandat─â) care-l face mai u╚Öor, f─âr─â compromis pe linie de rezisten╚Ť─â sau siguran╚Ť─â.

Caracteristici

Principala caracteristic─â a colec╚Ťiei m/type PRO, se bazeaz─â pe confortul, at├ót al copiilor, c├ót ╚Öi al p─ârin╚Ťilor. C─âruciorul v─â permite s─â experimenta╚Ťi cele mai frumoase plimb─âri ├«n natur─â.

Deta╚Öarea u╚Öoar─â a landoului. Ap─âsa╚Ťi butoanele pentru a scoate landoul. Sistemul de memorie al adaptoarelor va ╚Ťine butoanele ap─âsate p├ón─â c├ónd ridica╚Ťi landoul.

Spa╚Ťiu confortabil pentru somn. Nou-n─âscu╚Ťii vor dormi lini╚Öti╚Ťi ├«n spa╚Ťiul de 79 Đů 33 Đů 15 cm.

Butoane cu memorie. Sistemul de memorie a butoanelor asigur─â confort ├«n cazul ├«n care trebuie s─â corecta╚Ťi pozi╚Ťia copertinei cu o singur─â m├ón─â.

Pozi╚Ťie pentru nou-n─âscu╚Ťi. Unitatea scaunului poate fi folosit─â ├«nc─â de la na╚Ötere, datorit─â func╚Ťiei sp─âtarului de a se l─âsa pe spate.

Ajust─âri ale sp─âtarului ╚Öi a suportului pentru picioare. Pute╚Ťi alege o ├«n─âl╚Ťime confortabil─â individual─â precum ╚Öi pozi╚Ťia culcat.

Cadru pliabil. Cadrul poate fi pliat ├«mpreun─â cu scaunul, a╚Öadar nu trebuie s─â v─â mai face╚Ťi griji cu privire la portabilitate sau la nevoia de spa╚Ťiu suplimentar.

M├óner multifunc╚Ťional. Datorit─â designului ergonomic, dispune de 9 pozi╚Ťii ale m├ónerelor, potrivite pentru persoane de ├«n─âl╚Ťimi diferite.

Tripl─â-absorb╚Ťie a ╚Öocului. Amortizoarele func╚Ťioneaz─â simultan pe ro╚Ťile frontale, ro╚Ťile din spate, precum ╚Öi pe cadru. Sistemul poate fi ajustat ├«n func╚Ťie de suprafa╚Ťa drumului.

Rotirea la 360 de grade a ro╚Ťilor din fa╚Ť─â. Acest lucru face plimb─ârile mai confortabile ╚Öi permit c─âruciorului s─â dep─â╚Öeasc─â eventualele obstacole ap─ârute pe drum.

Click-to-go. Conexiunea ro╚Ťilor cu un singur clic asigur─â instalarea sau scoatere rapid─â a ro╚Ťilor.

Co╚Ö transformabil. Func╚Ťionalitatea co╚Öului ofer─â diverse op╚Ťiuni de utilizare: deschis, semideschis, m─ârit sau complet ├«nchis.

Breathing System. C─âruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigur─â ventilare dedesubt, ├«n interiorul saltelei ╚Öi ├«n gluga landoului, ├«n suportul pentru picioare ╚Öi gluga unit─â╚Ťii de scaun.

Certificări și Premii

C─ârucioarele noastre sunt testate ╚Öi certificate conform standardelor Europene. Ele ├«ntrunesc cerin╚Ťele de siguran╚Ť─â, stabilitate ╚Öi durabilitate, lucruri dovedite de numeroasele premii interna╚Ťionale. m/type PRO se conformeaz─â noului standard EN1888:2018 ╚Öi este creat pentru copii cu o greutate de p├ón─â la 22 kg (p├ón─â la v├órsta de 4 ani).

 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 1
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 2
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 3
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 4
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 5
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 6
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 7
 • Certific─âri ╚Öi Premii Award 8
 • 3 in 1 Pram
 • Luxury Stroller
 • pushchair for babies
 • baby pram
 • c─ârucioare pentru copii mici
 • carucior pt bebelusi
 • carut 3in1

Greutate, dimensiuni pe exterior și pe interior

C─ârucior cu landou Anex
C─ârucior cu unitate de scaun Anex
Dimensiuni interior landou Anex
Dimensiuni interior scaun Anex
Cadru pliat cu unitate de scaun Anex

Con╚Ťinutul pachetului

Face╚Ťi clic pe produs pentru o imagine detaliat─â
Cadru
Landou cu saltea
Protec╚Ťie picioru╚Öe pentru landou
Unitatea de scaun
Anvelope f─âr─â aer
Hus─â de ploaie
Plas─â ├«mpotriva ╚Ť├ón╚Ťarilor
Protec╚Ťie picioru╚Öe pentru scaun
Punga de cumparaturi
Rucsac

Specifica╚Ťii tehnice

Anti-wobble
Anti-wobble

Un sistem anti-cl─âtinare previne vibra╚Ťia ro╚Ťilor ├«n timpul mi╚Öc─ârii ╚Öi asigur─â parcurgerea lin─â ╚Öi dreapt─â a drumului.

X-Lock
X-Lock

C─âruciorul vine la pachet cu un sistem automatizat de protec╚Ťie ├«mpotriva deplierii accidentale a cadrului.

Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi
Protec╚Ťia asigurat─â de ╚Ťes─âturi

Sistemul inovativ de respingere a pic─âturilor de ap─â previne penetrarea ╚Ťes─âturii ╚Öi tehnologia UV 50, blocheaz─â 98% din ac╚Ťiunea razelor de soare.

Breathing System
Breathing System

C─âruciorul este echipat cu un sistem complex de circulare a aerului care asigur─â ventilare dedesubt, ├«n interiorul saltelei ╚Öi ├«n gluga landoului, ├«n suportul pentru picioare ╚Öi gluga unit─â╚Ťii de scaun.

Lull-in-cot
Lull-in-cot

Datorită designului inteligent, landoul poate fi transformat într-un leagăn. Mai mult, poate fi scos simplu din cadru cu o singură mână, datorită sistemului de memorie cu adaptor.
 

Comfy stop
Comfy stop

Sistemul ergonomic de frânar este activat și dezactivat prin simpla apăsare a pedalei.

Ro╚Ťi Air-free
Ro╚Ťi Air-free

Ro╚Ťi elastice din poliuretan, rezistente la uzur─â. Nu au valv─â, ceea ce elimin─â necesitatea de a le umfla sau riscul de deteriorare accidental─â. 
 

Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â
Bar─â de protec╚Ťie deta╚Öabil─â

Sistemul asigur─â ata╚Öarea / deta╚Öarea u╚Öoar─â a b─ârii de protec╚Ťie cu o singur─â m├ón─â.

Easy lock
Easy lock

Sistemul de blocare din fa╚Ť─â ├«╚Ťi permite s─â p─âstrezi ro╚Ťile ├«ntr-o singur─â pozi╚Ťie prin simpla atingere a butonului.

Alternativ─â la plastic
Alternativ─â la plastic

Materialul EPP este 100% reciclabil, spre deosebire de majoritatea plasticelor, care r─âm├ón cu noi pentru totdeauna. Consumul de abur din timpul produc╚Ťiei a fost redus cu p├ón─â la 80%.

Protec╚Ťie de nou─â genera╚Ťie
Protec╚Ťie de nou─â genera╚Ťie

Landoul PRO este certificat pentru respectarea standardelor europene de v├órf. Datorit─â rezisten╚Ťei materialului EPP, acesta este folosit ╚Öi ├«n produc╚Ťia de scaune auto, c─â╚Öti de protec╚Ťie, precum ╚Öi vehicule. 
 

Modelare cu laser
Modelare cu laser

Textura a fost creat─â cu ajutorul tehnologiei de abla╚Ťie laser. Este pentru prima dat─â ├«n industria c─ârucioarelor.

Landou mult mai ușor
Landou mult mai ușor

Landoul PRO este cu un kg mai ușor decât clasicele landouri din plastic-cântărește doar 3.5 kg.

Propriul sistem de microclim─â
Propriul sistem de microclim─â

Materialul EPP rezist─â la temperaturi foarte mari ╚Öi la factorii de izola╚Ťie. Asigur─â c─âldur─â ├«n sezonul rece, ╚Öi r─âcoare ├«n sezonul cald.